The fear of running out of natural wine

Novinophobia

Novinophobia

Organikus mozgolódás

Cantina D'Isera Marzemino 2013

2016. február 18. - sweetsole

A Svéd nemzeti italelosztó hálózat három éve kiadott előrejelzése szerint 2020-ra a forgalmazott alkoholos termékek 10%-a organikus termelésből kerül a Svéd emberek asztalarára. Annyit tévedtek az előrejelzéssel, hogy az eladások már most meghaladják a 10%-ot. Hazánkban is…

Tovább

Terroir Club: Furmint kerekasztal és kóstoló

Több évjárat furmintjai nemzetközi fajták mellett

„Ha február, akkor furmint, és ha furmint, akkor már tényleg van miről beszélni, nemzetközi relációban is.” szólt a Terroir Club Furmint kerekasztal kóstolójának meghívója. A borsor átböngészése után villámgyorsan eldöntöttem, hogy az eseményen bizony nem ártana részt…

Tovább
süti beállítások módosítása